Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Несебърски инспектор отново грабна титлата на първенство по шосейно колоездене

Несебърски инспектор отново грабна титлата на първенство по шосейно колоездене

Инспектор Недко Лазаров от Районно управление - Несебър подобри личния си рекорд и защити титлата си на държавен шампион от 2015 г. в проведеното преди дни в Сливен - Държавно лично първенство по шосейно колоездене, категория „Мастърс”.

ИнспекторНедко Лазаров от Районно управление - Несебър подобри личния си рекорд и защитититлата си на държавен шампион от 2015 г. в проведеното преди дни в Сливен - Държавнолично първенство по шосейно колоездене, категория „Мастърс”.

ПолицайЛазаров се класира на призовото място в първата дисциплина „бягане по часовник”във възрастта от 40 до 50 години и за втори път измъкна титлата в жестокаконкуренция. Трудното 13 километрово трасе Недко Лазаров премина за 17 мин. и44 сек., като подобри времето си от миналата година с 45 сек. Постигнатотовреме е втори резултат по постижение от всички участници – 60 на брой впосочената дисциплина.

Въввтората дисциплина – „общ старт 80 км.”, инспектор Лазаров се класира на второтовицешампионско място от общо 75 участници и се окичи със среброто, като въвфиналния спринт не му достигнаха 5/6 метра за да се пребори за златото.    

Държавното лично първенство по шосейноколоездене, категория „Мастърс” се проведе под егидата на Българскияколоездачен съюз. Шампионатът протече в два дни и се отличи с високапосещаемост и състезателно ниво на участниците, множество от които са бившисъстезатели в близкото минало и такива, състезавали се на професионално ниво вдруги държави.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега