Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нидерландия е в пълен локдаун от днес

Нидерландия е в пълен локдаун от днес

По празниците ще се допускат максимум до 4 гости на домакинство. Премиерът на страната Марк Рюте определи мерките като „неизбежни“.

Нидерландия отново затегна мерките и от днес страната е в пълен локдаун, съобщи „Би Би Си“. Причината – бързото разпространение Омикрон варианта на коронавируса. Магазини със стоки, които не са от първа необходимост, барове, фитнес зали, фризьорски салони и други обществени места са затворени най-рано до 14-ти януари. По празниците ще се допускат максимум до 4 гости на домакинство. Премиерът на страната Марк Рюте определи мерките като „неизбежни“. Новите правила в Нидерландия са най-строгите, които са били обявени заради Омикрон досега. 

„Стоя тук в мрачно настроение. И много хора, които ме гледат, ще се почувстват така. За да обобщим в едно изречение – Нидерландия ще се върне към локдаун от утре“, каза Рюте в телевизионно обръщение в събота вечерта. Той призова хората да останат в домовете си максимално дълго. 

Спортните събития ще се провеждат без публика. Всички училища ще останат затворени поне до 9-ти януари. „Мога да чуя как цяла Нидерландия въздиша. Това се случва точно една седмица преди Коледа, още една Коледа, която ще бъде напълно различна от тази, която бихме искали да бъде“, каза още Рюте.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега