Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Бургас е готов за Европейско по футбол

Николов: Бургас е готов за Европейско по футбол

Бургас е готов да приеме Европейски футболни финали за юноши до 17 години. Това заяви кметът Димитър Николов по повод наскоро получено писмо от Български футболен съюз.

Бургас е готов да приеме Европейски футболни финали за юноши до 17 години. Това заяви кметът Димитър Николов по повод наскоро получено писмо от Български футболен съюз. В него президентът Борислав Михайлов съобщава, че има намерение да представи пред УЕФА кандидатурата на България за домакин на този форум през 2015 или 2016 година, а Бургас ще бъде предложен за един от градовете-домакини.

В такива първенства участват представителните футболни отбори на европейските държави, заедно със значителен брой делегати на УЕФА и ФИФА, както и много привърженици на футболната игра от страните-финалистки.

„Съзнавам, че това е събитие с голям мащаб, но смятам, че разполагаме с необходимия капацитет да създадем нужната организация”, заяви кметът Николов. Той поема ангажимент до 2015 г. да работи активно за подобряване на спортната база в града. В Бургас условията за настаняване са отлични – през последните 4 години броят на хотелите се увеличи от 14 на 65.

Градът може да предложи на своите гости прекрасна плажна ивица, близко летище, неповторима културна програма, включваща множество фестивали, нова и обновена инфраструктура – включително спортна. Бургас ще изготви искания концептуален вариант на промоционална кампания – осигуряване на безопасност за състезатели и привърженици, възможност за развлечения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега