Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Никой не планира да отваря бежански център в Бургас!

Николов: Никой не планира да отваря бежански център в Бургас!

Теренът или ще бъде превърнат в детска градина или ясла, или ще стане допълнителен корпус към гимназията, допълни Николов и подчерта, че към момента нито някой е предложил, нито Общината има планове да отваря такъв център.

"Никой не е търсил съдействие от Община Бургас за изграждане на бежански център. Най-малкото, този терен, който е упоменат, в момента е територия на съдебни спорове. Първото дело приключи, самата сграда вече е общинска собственост", коментира кметът Димитър Николов, по повод разпространявания от Петър Низамов - Перата слух, че в района на Руската гимназия ще бъде отворен бежански център.

"Делата се водят по решение на Общинския съвет, заради продажба от предходното ръководство на Общината на детската ясла. Продължават делата и за терена под сградата. Какво ще е бъдещето на сградата и на терена, ще реши единствено и само този, който е упълномощен. Това е Общинският съвет на Бургас”, обясни кметът, цитиран от "Фокус". 

По думите му, вариантите са няколко. Теренът или ще бъде превърнат в детска градина или ясла, или ще стане допълнителен корпус към гимназията, допълни Николов и подчерта, че към момента нито някой е предложил, нито Общината има планове да отваря такъв център.

"Моля, ако някой иска да стане популярен по такъв начин, да не търси тревогите и страховете на бургазлии, за да прави популярност. Вчера дори разбрах, че има организиран протест срещу изграждането на бежански лагер там", допълни Николов.

Той допълни, че темата изключително го вълнува и в качеството му на кмет го притеснява. „Не е редно с притеснението на хората да се трупат дивиденти”, добави кметът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега