Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Ще има санкции за некачествено снегопочистване

Николов: Ще има санкции за некачествено снегопочистване

Заради некачествено снегопочистване по време на тежките зимни дни от началото на януари, някои от фирмите ще вземат по-малко пари.

Заради некачествено снегопочистване по време на тежките зимни дни от началото на януари, някои от фирмите ще вземат по-малко пари. По този начин общината ще санкционира изпълнителите, заети със зимната поддръжка на Бургас, които не са си свършили добре работата.

"Вече съм казал за тези участъци, за които не сме доволни по качественото зимно почистване, които се изпълняват от конкретни фирми, да бъдат санкционирани. Ще им заплатим само за конкретно свършена работа", заяви кметът Димитър Николов в ефира на "Фокус".

Той посъветва фирмите да се възползват от следващите два-три дни, в които според метеоролозите ще има подобряване на атмосферните условия, за да ремонтират техниката, да възстановят наличните количества сол, луга, пясък.

"Да имат готовност, защото следващата седмица отново започва да вали сняг. Да не се оправдават с много дългия зимен период", отбеляза още Николов. По думите му, в основните пътни артерии, изпълнителите са си свършили добре работата, но в други райони е имало големи закъснения и проблеми.

Градоначалникът посочи още, че в действителност тази зима количеството сняг бе изненадващо голямо, но това не оправдава никого. "Има какво да се желае по качеството на работа по зимното поддържане", подчерта Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега