Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова от Бургас: Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа /Видео и снимки/

Нинова от Бургас: Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа /Видео и снимки/

"Сега в управлението доказахме, че това, което обещавахме в опозиция, може да бъде реалност, защото нашите предложения и решения са разумни и изпълними. Свършихме добра работа, но знаем и колко много остава. Най-големият проблем пред българския народ са цените, инфлацията, бедността и неравенствата", коментира Нинова.

От Коалицията „БСП за България“ официално откриха националната си предизборна кампания в Бургас. Преди това социалистите, начело с лидера на столетницата Корнелия Нинова и част от ръководството на партията се събраха пред предизборната си шатра, която е разположена в близост до Часовника в центъра на морския град, предаде репортер на PoligrafF.net. 






"Това пред вас е екип сплав - от енергията на младите и разума на опитните в Коалицията „БСП за България“.1/3 от кандидат-депутатите ни в страната са млади хора до 35 години. Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа. Само за 6 месеца БСП бяхме стабилната партия в правителството, бяхме предвидимите, диалогичните, разумните и най-вече бяхме социалния стълб в правителството, което гарантира, чрез БСП помощта към всяко едно семейство за преминаване по-леко през кризата. За нас най-важни са икономиката и социалната политика", коментира Корнелия Нинова. 





По думите ѝ, напоследък всички се хвалят с направеното от БСП в тези сектори. Тя припомни за подкрепата за високия ток на бизнеса, за социалната политика с безплатните детски градини, увеличените пенсии и майчинство, увеличената минимална работна заплата, по-ниски данъци за млади семейства, ваучерите на храна и др. 




"Сега в управлението доказахме, че това, което обещавахме в опозиция, може да бъде реалност, защото нашите предложения и решения са разумни и изпълними. Свършихме добра работа, но знаем и колко много остава. Най-големият проблем пред българския народ са цените, инфлацията, бедността и неравенствата. Имаме програма, но ще започнем с най-важното. Първото решение, което ще внесем в НС, ще бъде за замразяване на цената на газа и таван, на който да се продава и компенсация от държавата. Решенията на БСП са изпълними. Ще продължим със социалната политика - безплатни лекарства за деца до 14 години и безплатни учебници до 12 клас - ще има! Преизчисления на пенсиите от 1 октомври - ще има! Увеличение на минималната работна заплата на 850 лева - ще има! Това вече не е просто необходимост, това е неизбежност, за да преведем и хората, и икономиката през тежката зима, която ни очаква", коментира още Нинова.




Инж. Петър Кънев заяви, че в бургаската листа няма хора грантаджии. "Листата е сплав от мъдрост, опит, младост, желание за работа, много професионализъм и най-вече в реалния бизнес. Сред нас няма хора грантаджии, няма хора с анализаторски способности, които да работят по грантовете, няма такива, които да се занимават само със стартъпи - това са хора от реалния бизнес. Ние имаме нужда от реална икономика", подчерта инж. Кънев. 






Бившият областен управител на Бургас и областен председател на партията Стойко Танков коментира, че се надява на добри резултати за БСП - Бургас на тези избори. "Отиваме на тези избори с успешно управление на страната, с изпълнена предизборна платформа - най-вече в социалната сфера, както и в другите министерства, които управляваше БСП. Днес срещу БСП служебното правителство води безпрецедентна и безпринципна компроматна кампания, с цел да подкопае доверието на гражданите в нашите идеи и кадри", допълни Танков.

Публикувахте от PoligrafF.net в Събота, 3 септември 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега