Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова в НС: Оставка, съд, справедливост, чиста и свята република

Нинова в НС: Оставка, съд, справедливост, чиста и свята република

Текат дебатите за вота на недоверие.

Пламенна реч изнесе лидерът на БСП - Корнелия Нинова пред Парламента, където днес се провеждат дебатите по вота на недоверие, внесен от левицата. Тя призова Правителството да подаде оставка, а стигна и по-далеч - да поиска съд за кабинета.

"Тези дни европейските лидери обвързаха европейските пари с върховенството на закона. В момент, когато у нас улиците преливат от протести за липса на такова върховенство. България си плаща вноските в европейския бюджет и фонда за възстановяване от COVID-19. Но европейските пари няма да стигнат до българската икономика и граждани, докато управлява правителството на Борисов. То ни отнема европейската перспектива и възможност за европейски стандарт на живот", заяви соцлидерката от трибуната.

Тя бе категорична, че "България трябва да се гради от честни и можещи хора". Нинова остро разкритикува и факта, че в рамките на този мандат са внесени 12 законопроекта, касаещи борбата с корупцията, като част от тях си противоречали. Тя определи като „бушони” отстранените заради скандали министри и заместник-министри и подчерта, че сред тях няма осъдени.

Междувременно, протестиращи блокираха движението пред Народното събрание. Множеството започна да пресича през пешеходната пътека на бул. "Цар Освободител", възпрепятствайки трафика. До този момент няма напрежение между участниците в демонстрацията и представителите на силите на реда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега