Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова: Законодателната дейност на управляващото мнозинство е пример за правна неграмотност

Нинова: Законодателната дейност на управляващото мнозинство е пример за правна неграмотност

Лидерът на БСП даде пример с промените в Закона за съдебната власт, Закона за домашното насилие и Наказателния кодекс.

"49-ото НС започва своята новата есенна сесия на ново място за втори път в тази зала. Дано да има и нов разум. И нова мисъл да се работи в интерес на България и на българските граждани, а не както досега." Така започна своята реч от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова при откриването на новия политически сезон.  

"Преди три месеца след много преговори, трудни сглобки и задкулисие се създаде правителство между ГЕРБ, ДБ и ПП с подкрепата на ДПС. С учудване видях днес признанието на Борисов, което потвърждава нашите думи от преди три месеца - това правителство е правителство на задкулисието, на договорките, на дълбоката държава, на личните и партийни интереси. Днес господин Борисов пред залата призна, ПП -ДБ, ГЕРБ и Алексей Петров са договаряли правителство. Времето потвърди нашите думи. Изобщо не ви движи европейското бъдеще на България, интересите на народа. Движат ви единствено личните и партийните интереси, препирането и гарантирането оттук-нататък, че няма да се носи отговорност за това, което правихте през годините назад", заяви Нинова. 

"Нека да видим как изглежда това с факти и числа. Уважаеми български граждани, тук в тази зала най-важното е да пишем и приемаме закони. Управляващото мнозинство демонстрира законодателна немощ и правна неграмотност.", каза още тя.

Нинова даде пример с промените в Закона за съдебната власт, Закона за домашното насилие и Наказателния кодекс. По-думите ѝ законодателната дейност на управляващото мнозинство представлява правна неграмотност, а като резултат е създало житейски хаос в държавата.  

Повече вижте във видеото.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега