Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови медали за бургаската лека атлетика

Нови медали за бургаската лека атлетика

Татяна Дячкова затвърди възходящата градация в представянето си и спечели поредното състезание по планинско бягане. Само седмица след шампионския медал в състезанията на 1 март в Драгалевци, младата надежда на бургаската лека атлетика спечели първото място в турнира „8 март” в столицата.

Татяна Дячкова затвърдивъзходящата градация в представянето си и спечели поредното състезание попланинско бягане. Само седмица след шампионския медал в състезанията на 1 мартв Драгалевци, младата надежда на бургаската лека атлетика спечели първото мястов  турнира „8 март” в столицата.

На изключително трудното и заснежено трасе във Витоша Татянаспечели първото място при девойките младша възраст на дистанция 2 500 м.  Заради поредицата от високи резултати, коитотя постига, възпитаничката на тренора Атанас  Атанасов вече се очертава като основен състезателна националния отбор на България за предстоящата Балканиада по планинско бяганев Смолян през месец юни и на Световното първенство в Италия през месецсептември.

На провелото се състезание по планинско бягане на 8 мартмного добър резултат постигна и националът Иван Атанасов. Неговата упоритост втренировките и максималната му концентрация му донесоха второ бронзов медал врамките на една седмица. Наставникът му е сигурен, че по-високите постиженияпри талантливия младеж тепърва предстоят.

Президентът на „Европул Бургас” Румен Ангелов призна, че еизключително доволен от старанието на треньори и състезатели. Според клубниябос най-голямото доказателство за това ,че отборът се движи по правиленпът  е това, че вече четирима неговилекоатлети са станали част от националните отбори на България само една годинаслед създаването на клуба.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега