Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият плувен басейн на Минералните бани в Бургас вече посреща плувци

Новият плувен басейн на Минералните бани в Бургас вече посреща плувци

Пуснаха в експлоатация новия плувен басейн на Минералните бани в Бургас. Новото съоръжение се намира на територията на старата база "Черноморец".

Пуснаха в експлоатация новия плувен басейн на Минералните бани в Бургас. Новото съоръжение се намира на територията на старата база "Черноморец". На негово място имаше запустял терен, обрасъл с тръни. Сега там работи открит плувен басейн /25 на 12.5 м./ с обслужваща постройка, изградена рампа и тоалетни, осигуряващи нормален достъп на хората с увреждания. Той ще се ползва за тренировъчна дейност от бургаските клубове, но и за удоволствие - от бургазлии и гостите на града.

Строителството на басейна струва 400 000 лв., осигурени от Община Бургас, и е част от реализацията на по-голям проект. За догодина се предвижда закриване на плувната база с купол /лека конструкция/, изграждане на 2 игрища за мини футбол с изкуствена настилка, 1 тенис корт и 1 игрище за баскет/волейбол. Към съществуващия футболен терен ще бъде направена трибуна.

Днес посетителите на новия басейн видяха интересна програма, включваща изпълнения на младежи от клуб по художествена гимнастика „Черноморец Бургас” и КСТ „Бургас 75”, демонстрации на СК „Започни да плуваш” и Асоциацията по водно спасяване.  През 2011 година Община Бургас ще възстанови още дейността на басейните в СОУ "Константин Петканов" и ОДЗ №9 "Делфин" .

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега