Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" с нов музикален проект

НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" с нов музикален проект

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров” представя цикъл от концерти, озаглавен „На концерт в сряда”. Новият музикален проект стартира на 5 ноември в 18:00 часа в новата концертна зала на училището с „Време за …рок”, вход свободен. Това съобщи директорът на учебното заведение Златина Пантелеева.

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров” представя  цикъл от концерти, озаглавен „На концерт в сряда”. Новият музикален проект стартира на 5 ноември в 18:00 часа в новата концертна зала на училището с „Време за …рок”, вход свободен. Това съобщи директорът на учебното заведение Златина Пантелеева.

„Това е цикъл от концерти  и в тях  участие ще вземат деца от всички специалности, които се изучават в музикалното училище. Целта ни е да превърнем новата концертна зала в значим културен център за Бургас и публиката да влезе в училище, каза още Пантелеева.Тя допълни, че концертите , които ще бъдат всяка сряда са много различни по стил и са адресирани съм различна възраст и вкус. Спектаклите ще бъдат тематични и няма да включват учебен материал.

В сряда,  музикалното училище  ще се разтресе от нажежени китари и огнени ритми. Почитателите на българската музика също не се забравени. Още на 12 ноември те ще могат да се насладят на „Една българска роза“, „Моя страна, моя България”, „Тишина“ и  други незабравими хитове. Седмица по-късно ще стане ясно, че музиката може да рисува, а картините да звучат.  Те ще рисуват със звуци, ще озвучават картини, ще потопят гостите в море от нови усещания. Последната сряда на ноември ще бъде посветена на филмовата музика, която  ще върне  почитателите към любими образи и кадри.Дали е лесно да си учител, за публиката ще стане ясно още в началото на декември.

Тогава преподавателите ще излязат на сцената като изпълнители, доказвайки, че за да формираш артисти, самият ти трябва да си творец. И че на сцената всички са равни пред погледа на взискателната публика, включително на собствените им възпитаници. В рамките на музикалния  цикъл зрителите  ще се убедят,  че операта е нещо прекрасно и завладяващо, когато е поднесена приятно и достъпно, с младежки чар и ентусиазъм.

Седмица преди Рождество Христово, възпитаниците на музикалното училище ще разкрият на своите гости и почитатели магията и красотата на коледните песни и вярата за чудеса и сбъднати надежди. През новата 2015 година програмата предвижда да потопи зрителите  в красотата на руските романси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега