Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областият обсъди с корейския посланик инвестиции в региона

Областият обсъди с корейския посланик инвестиции в региона

Областният управител Павел Маринов прие Негово превъзходителство Шин Менг-хо, посланик на Република Корея у нас. Двете страни обсъдиха конкретни бъдещи инвестиционни проекти на корейски корпорации в Бургаска област.

Областният управител Павел Маринов прие Негово превъзходителство Шин Менг-хо, посланик на Република Корея у нас. Двете страни обсъдиха конкретни бъдещи инвестиционни проекти на корейски корпорации в Бургаска област.

Павел Маринов подчерта важността за нашата област на сътрудничеството с Република Корея в областта на туризма, екологията и технологичните иновации, както и в други отрасли от взаимен интерес. Чрез посланика той покани корейски фирми и инвеститори за участие в бъдещото трето издание на Международния инвестиционен форум „Новата икономика - пътят на Изток”, което ще се проведе през пролетта на следващата година.

Областният управител представи пред корейския гост големите икономически и ресурсни преимущества на Бургас и региона за развитие на връзките с Република Корея. Негово превъзходителство Шин Менг-хо благодари сърдечно за оказаното му внимание от българска страна и за съдействието, което получава от българските власти. Той сподели удовлетворението си от големия интерес на корейския бизнес към региона на Бургас и нашето Черноморие.

В знак на уважение двете страни си размениха подаръци като си обещаха нови срещи.На срещата  присъстваха и заместник-областните управители на Бургаска област Евгени Врабчев,  Юсеин Мехмед и главния секретар на областна администрация Севим Неджатиева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега