Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експедицията до нос Хорн акостира в Палермо

Експедицията до нос Хорн акостира в Палермо

Смелият екипаж на яхтата Милена, поел на авантюристичното пътешествие до Нос Хорн, вече акостира на първото си пристанище - Палермо. Мореплавателите капитан Киро Киров, д-р Иван Моллов и Орлин Василев пристигнаха на италианския бряг вчера. Там те ще ще ремонтират леките щети по лодката, получени от силния вятър и високи вълни (25-30 морски възела) във водите на 70 мили югоизточно от Месина.

Смелият екипаж на яхтата Милена, поел на авантюристичното пътешествие до Нос Хорн, вече акостира на първото си пристанище - Палермо. Мореплавателите капитан Киро Киров, д-р Иван Моллов и Орлин Василев пристигнаха на италианския бряг вчера. Там те ще ще ремонтират леките щети по лодката, получени от силния вятър и високи вълни (25-30 морски възела) във водите на 70 мили югоизточно от Месина.

През първите осем дни на плаване, екипажът вече преживя лека буря, бори се с вълни и вятър, и възстановява леки щети на италианското пристанище.  Българската общественост, с интерес очаква първите снимки  и он-лайн включване на мореплавателите, за да споделят личните си впечатления и случването на Плаването до Нос Хорн, до този момент.          

 

Припомняме ви, че експедицията вдигна котва от Поморие на Димитровден. Тримата смели авантюристи се отправиха на пътешествие до най-трудно достъпната точка на земното кълбо стуристическа яхта, дълга 14,20 метра.

То ще продължи между 6 и 8 месеца. Дължината на маршрута е 19 000 морски мили. По пътя си ентусиастите ще спират в Малта, Испания, Канарските острови, Бразилия, Аржентина. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега