Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областният управител с подкрепа за децата на българската армия

Областният управител с подкрепа за децата на българската армия

Областният управител Вълчо Чолаков се включи в благотворителния базар за децата на загиналите военнослужещи при изпълнение на служебния си дълг. Изложбата се организира от Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело”, гр. Бургас към Министерството на отбраната и се провежда за трета поредна година.

Областният управител ВълчоЧолаков се включи в благотворителния базар за децата на загиналитевоеннослужещи при изпълнение на служебния си дълг. Изложбата се организира отИзпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело”, гр. Бургас къмМинистерството на отбраната и се провежда за трета поредна година.

За цялатастрана децата на българската армия, останали сираци, са общо 63, като само заБургаска област те са 9. Идеята на организаторите е с набраните средства да сеподпомогнат децата, които са изгубили родител, работещ в армията. Да помогнат на своите връстници,в благотворителния базар се включиха деца от много бургаски училища, родители ивоеннослужещи.

Ръчно приготвени коледни сладки, картички, лакомства,новогодишни играчки, сурвачки и сувенири, бяха само част от многообразието,изпълнило щандовете на базара.  „Благотворителността е нещо,което носим в сърцата си. Тя не се измерва с финансовото благосъстояние начовека, а с потребността да помагаш и да изпитваш пълноценното чувство, че синаправил нещо добро. Нека, като общество, да бъдем солидарни един към друг, даси помагаме, защото само така групата от хора се превръща в общество. Некавъзпитаваме и децата си в родолюбие и човеколюбие”, каза областният управителВълчо Чолаков на откриването на благотворителния базар в Дома на армията –Бургас.

На дълбоко хуманното събитиеприсъстваха още Никодим Стоянов – ръководител на Военно почивния отдел вБургас, подполковник Данчо Мишленков – началник на Военен отдел Бургас,контраадмирал от запаса Симеон Цеков, капитан втори ранг Хари Господинов отВоенно-морска база – Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега