Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обособяват кътове за пикник в бургаските паркове

Обособяват кътове за пикник в бургаските паркове

През май бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се радват на хубавото време в специални кътове за пикник, каквито ще бъдат изградени в парковете в града. Първи ще бъде парк „Изгрев“, където в момента текат ремонтни работи. След него ще дойде ред и на Морската градина и парк „Езеро“. Това съобщи директорът на дирекция „Озеленяване“ – Мая Богомилова в ефира на радио „Фокус“.

През май бургазлии и гостите на града ще иматвъзможността да се радват на хубавото време в специални кътове за пикник,каквито ще бъдат изградени в парковете в града. Първи ще бъде парк „Изгрев“,където в момента текат ремонтни работи. След него ще дойде ред и на Морскатаградина и парк „Езеро“. Това съобщи директорът на дирекция „Озеленяване“ – Мая Богомиловав ефира на радио „Фокус“.

Според проекта на Община Бургас, в парка ще бъдат поставени маси на открито, които ще бъдат в еко-дух - изработени от премахнатите дървета. Върху масите ще има изрисувани бордови игри - дама, шах, табла, "Не се сърди човече". Освен това, в кътовете ще има волейболни мрежи, тенис маси и др. И всичко това - в тревата насред парка.

"Опитваме се да накараме хората даизлязат от домовете си, да стъпят на тревата, да си постелят одеало, дапохапнат, децата да играят. Искаме да е интересно не само за децата ,а и завъзрастните, да могат заедно да си прекарат цялото семейство и да не налага даизлизат в лесопарковете, където също имаме такива зони. Идеята ни е да иманеща, които да им се случват пред блока”, обясниБогомилова.

По думите й, кътовете няма да бъдатготови за Великденските празници, тъй като има забавяне в доставката напоръчаните пейки. Очакванията са за готовност в края на месец май.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега