Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Бургас кани бизнеса да участва в цветното изложение „Флора“ в края на април

Община Бургас кани бизнеса да участва в цветното изложение „Флора“ в края на април

Тази година голямото пролетно цветно изложение – една от емблемите на града – ще се проведе в периода от 29 април до 8 май.

Община Бургас отправя покана за участие в предстоящото издание на цветното изложение „Флора 2022“ към всички производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на събитието. А то всяка година привлича хиляди посетители, включително от другите български градове и съседните държави. Търговците винаги остават доволни от оборота. Посетителите пък се радват на цветовете, формите, богатия асортимент и възможността да си купят нещо полезно и красиво за дома или градината.

Тази година голямото пролетно цветно изложение – една от емблемите на града – ще се проведе в периода от 29 април до 8 май. Съобразно всички противоепидемични мерки, събитието ще се разгърне основно във външните открити площи около експоцентър „Флора“ в Морската градина.

„Изкуство от цветя“ е темата, която ще провокира въображението на участниците и ще организира аранжировките и инсталациите в изложбените площи.

Желаещите да демонстрират своята продукция и умения, ще открият подробна информация – регламент, покана и форма на заявка за Национална изложба на цветя „Флора Бургас“ – тук.

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „Флора 2022“, ще бъдат публикувани периодично във фейсбук страницата на експоцентър „Флора“.

Също и в събитието: ФЛОРА БУРГАС 2022.

За въпроси: 0882 12 10 01, може и на имейл адрес: floraburgas_2016@abv.bg.

В случай на въведени противоепидемични мерки, които не допускат провеждането на събития от подобен характер, изложбата ще бъде отложена или отменена. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега