Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Царево подарява бляскав спектакъл за Коледа

Михаела Филева идва в града за специален концерт в навечерието на големия християнски празник
Община Царево подарява бляскав спектакъл за Коледа

Коледният базар отваря врати още на 17 декември на площада пред НЧ „Георги Кондолов 1914“, от който ще можете да си закупите домашно приготвени вкуснотийки или пък коледен сувенир, изработен от сръчните ръце на нашите царевски джуджета.

Бляскав Коледен спектакъл подарява Община Царево на жителите и гостите си на 23 декември. Коледният базар отваря врати още на 17 декември на площада пред НЧ „Георги Кондолов 1914“, от който ще можете да си закупите домашно приготвени вкуснотийки или пък коледен сувенир, изработен от сръчните ръце на нашите царевски джуджета. 

Той ще работи за вас всеки ден от 16:00 ч. до 23 декември. Може да изненадате вашите любими хора с коледен подарък от нашия базар. От същия ден пред Коледната елха всяка вечер ще има празничен поздрав от  музикалните и танцувални групи на Царево, които работят усърдно през цялата година, за да зарадват с изпълненията си своята публика, а кулминацията ще бъде на 23 декември с 3D mapping шоу, разказващо приказка за Дядо Коледа и децата от Царево, кулинарно шоу с Ути Бъчваров и екипа му, коите ще погалят небцето ви с вкусно приготвен свински кебап. 


Градусът на настроението ще се поддържа от Ники Станоев – нашия водещ и от нашия гост артист - Михаела Филева със специална селекция от хитове и нови песни. Царево ще е сред първите слушатели на новите хитове на Михаела, събрани в последния й албум „96“. За него певицата работи с международен екип, а феновете й предричат нови хитове от ранга на „И аз съм тук“, Когато ти трябвам“ и „На ръба на лудостта“.  

Очакваме всички вас, приятели на Царево, да се забавляваме заедно в навечерието на един от най-светлите Християнски празници - Рождество Христово. Празничното настроние от нас, а присъствието от вас!

P.S.: Погрижили сме се за страхуващите се от студа чайникът с грееното вино да къкри, а скарата да пуши.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега