Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Царево спечели проект за подобряване на енергийната ефективност в ДГ „Ален мак“

Община Царево спечели проект за подобряване на енергийната ефективност в ДГ „Ален мак“

Проектът цели въвеждане на мерки за енергийна ефективност, чрез който ще се изгради фотоволтаична инсталация за собствените нужди на двете сгради на детска градина в гр. Царево.

Община Царево спечели проект за подобряване на енергийната ефективност в Детска градина „Ален мак“ – основна сграда и филиал в общинския център!Проектът цели въвеждане на мерки за енергийна ефективност, чрез който ще се изгради фотоволтаична инсталация за собствените нужди на двете сгради на детска градина в гр. Царево. 

Сред мерките, предвидени в доклада са: Мерки по отоплителната инсталация - Подмяна на съществуващия водогреен котел с нов и цялостна реконструкция на отоплителната инсталация и тръбната разпределителна мрежа. Мерки по осветителната инсталация – Подмяна на съществуващите осветителни тела с нови енергоспестяващи LED тела. Мерки по възобновяем източник за производство на енергия – Изграждане на фотоволтаична инсталация за производство на енергия от слънцето за задоволяване нуждите на сградата през светлата част на денонощието. Доставка и инсталация на система за добавяне на водородно-кислородна смес към горивния процес на котелна инсталация на ДГ „Ален мак“ – основна сграда и филиал. 

Стойността на проекта е 880 469.07 лв., като те се финансират на 100 % от програмата.Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.Проект: „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност и изграждане на фотоволтаична инсталация за собствени нужди в Детска градина „Ален мак“ в гр. Царево – основна сграда и филиал на детска градина  „Ален мак“ в гр. Царево“.

Процедура BG06RDNP001-7.020 „Енергийна ефективност реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега