Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП в Бургас: Докато Бачийски оглавява СЕК, няма да си сътрудничим

ПП в Бургас: Докато Бачийски оглавява СЕК, няма да си сътрудничим

Това решение е взето в интерес на защита на интегритета и ценностите на бургаската структура на ПП „Продължаваме Промяната“ и се отнася до общата работа само на местно ниво, без да засяга националното коалиционното споразумение, за което се взимат решения от националните органи на партията.

Общинското ръководство на местната структура на Продължаваме Промяната в гр. Бургас официално обявява, че прекратява сътрудничеството си с Константин Бачийски, лидер на ПП „Средна Европейска Класа“ (СЕК), съобщиха от пресцентъра на партията. Това включва и прекратяване на общи политически действия и инициативи с ПП „Средна Европейска Класа“, докато Бачийски е неин председател.

"Решението идва след задълбочен анализ и обсъждане на действията на Председателя на СЕК преди, по време и след кампанията за местни избори.  Изготвен е доклад, представен пред структурата в Бургас и Изпълнителния съвет на ПП „Продължаваме Промяната“, който оценява политическите послания, активност и действия на К. Бачийски като противоречащи на убежденията на членовете ни и вредни за имиджа и дейността на структурата в Бургас, както и гражданите, които тя представлява.Основните причини, довели до това решение, включват:Некоординирани и несъгласувани действия и пълна липса на екипност; недобронамерени публикации в медии и социални мрежи от лица от близкия кръг на К. Бачийски; политическо говорене и послания в разрез с принципни позиции и политики на ПП „Продължаваме промяната“; объркваща подмяна на оригиналния бранд на СЕК, с цел позициониране на местно ниво като „оригинала на Продължаваме Промяната в Бургас“".

"Въз основа на тези факти, Общински съвет „Промени Бургас“ заявява, че към момента е невъзможна форма на сътрудничество с Константин Бачийски и ПП СЕК. Това решение е взето в интерес на защита на интегритета и ценностите на бургаската структура на ПП „Продължаваме Промяната“ и се отнася до общата работа само на местно ниво, без да засяга националното коалиционното споразумение, за което се взимат решения от националните органи на партията", се казва още в позицията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега