Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Царево с важна информация за обектите, пострадали от бедствието

Община Царево с важна информация за обектите, пострадали от бедствието

Община Царево с важна информация за обектите, пострадали от бедствието през септември

Община Царево с важна информация за обектите, пострадали от бедствието през септември:

Уважаеми дами и господа,
С оглед спазване на принципите за публичност и прозрачност, Община Царево Ви предоставя следната информация, касаеща инфраструктурните обекти, пострадали от бедствието, сполетяло района на 05 септември 2023 г. и предприетите действия от страна на общинската администрация. 

Язовири 

Язовир „Потурнашки“ - След проведена обществена поръчка е сключен договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител, който към настоящия момент изготвя работния проект за обекта, след което започва строителството. Изпълнението по договора стартира на 26.10.2023 г., като срокът на изпълнение, заложен в него е 420 календарни дни. 

Язовир „Хаджи Яни“ - След проведена обществена поръчка е сключен договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител, който към настоящия момент изготвя работния проект за обекта, след което започва строителството. Изпълнението и на този договор е с начална дата 26.10.2023 г., като срокът регламентиран в него е 270 календарни дни. 

Мостове 

Аварийно-възстановителни работи по мостово съоръжение кв. „Белия бряг“ и прилежащата улица с идентификатор 48619.504.8 по КККР на гр. Царево - След проведена обществена поръчка е сключен договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител, който към настоящия момент изготвя работния проект за обекта, след което започва строителството. Договорът е сключен на 03.11.2023 г. и влиза в сила от същата дата, срокът, заложен в него е 300 календарни дни. 

Аварийно-възстановителни работи по мостово съоръжение кв. „Мандра“, свързващ улици с идентификатор 48619.504.2 и 48619.505.800 по КККР на гр. Царево - След проведена обществена поръчка е сключен договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител, който към настоящия момент изготвя работния проект за обекта, след което започва строителството. Договорът е в сила от 06.11.2023 г., като срокът за изпълнение, поставен пред Изпълнителя е 300 календарни дни. 

Аварийно-възстановителни работи по мостово съоръжение до Крайбрежна алея, попадащо в ПИ с идентификатор 48619.504.14 по КККР на гр. Царево - След проведена обществена поръчка е сключен договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител, който към настоящия момент изготвя работния проект за обекта, след което започва строителството. Договорът е сключен на 06.11.2023 г., със срок за изпълнение 240 календарни дни. 

Аварийно-възстановителни работи по мост с. Фазаново и част от прилежащ общински път с идентификатор 76025.27.17 по КККР на с. Фазаново и идентификатор 10361.6.117 по КККР на с. Велика, общ. Царево - Провежда се обществена поръчка, предстои сключване на договор за инженеринг /проектиране и строителство/ с Изпълнител. 

Аварийно-възстановителни работи по съоръженията и пътната част на общински път BGS 1280 /II-99, Приморско – Царево/ – Лозенец – Царево – /II-99/ - Провежда се обществена поръчка. Посочените срокове за изпълнение сумират необходимото време за изпълнение на два етапа: изготвяне на инвестиционен проект. Изпълнение на СМР и осъществяване на авторски надзор.
Процедурите по съгласуваност изискват времеви ресурс между двата описани по-горе етапа, като това време не се включва в сроковете за изпълнение.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега