Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Царево стартира кампания "Не на речта на омразата"

Община Царево стартира кампания "Не на речта на омразата"

"Екипът на община Царево и хората, които поддържат тази страница, вярваме в чистота на българския език, в семейството и в човешките права и няма да толерираме език на омразата в интернет и извън него", съобщават още от Общината.

Община Царево започва кампания под наслов "Не на речта на омразата", касаеща страницата ѝ в социалната мрежа. Целта е да е спре с речта на омразата в интернет, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 

"Уважаеми потребители, благодарим ви, че сте част от общността на Царево и сте харесали официалната страница на Община Царево. Тук ще откриете полезна информация, снимки и видеа, отнасящи се до дейността на институцията Община Царево и природни  забележителности. С цел недопускане на обиди и език на омразата, в това виртуално пространство се въвеждат някои правила", уточняват от Общината.

1. Няма да бъдат допускани фалшиви профили и установените такива ще бъдат докладвани и блокирани. 
2. Уважавайте своите събеседници, дори и при различия във вижданията. При несъгласие с някой потребител, оборете го с факти, но не го обиждайте и не използвайте вулгарни изрази и намеци. Признак на ниска култура и липса на възпитание, което важи и за публични личности, е използването на обиди и внушения спрямо други хора. 
3. Няма да бъдат толерирани потребители, които системно насаждат неприязън към други хора, използват обидни думи и внушения. Ако моралът, който притежавате, ви задължава да обиждате други хора – официалната страница на Община Царево не е правилното място. 
4. Правото на свободно изразяване не бива да води до нарушаване на правата на други хора. Няма да бъдат толерирани прояви на дискриминация по какъвто и да е признак и призиви към насилие. 
5. Коментари, съдържащи спам или непоискани търговски съобщения ще бъдат изтривани. 
6. Проява на висша форма на самоуважение е писането на кирилица.  
7. Избягвайте да пишете коментари без смисъл и  адекватно съдържание. 
8. Потребители, които нарушават тези правила системно и след като коментарът им е бил изтрит, ще бъдат блокирани от страницата. 

"Екипът на община Царево и хората, които поддържат тази страница, вярваме в чистота на българския език, в семейството и в човешките права и няма да толерираме език на омразата в интернет и извън него", съобщават още от Общината.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега