Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие участва в Международно изложение "Културен туризъм"

Община Поморие участва в Международно изложение "Културен туризъм"

От 14 до 17 април Община Поморие ще бъде представена в 13-то издание на Международно туристическо изложение "Културен туризъм". Експото се провежда във Велико Търново и е първият специализиран форум в България, който цели популяризиране на културния туризъм и акцентира върху значението му за туристическия имидж на нашата страна. В изложението Общината участва заедно с Исторически музей - Поморие.

От 14 до 17 април ОбщинаПоморие ще бъде представена в 13-то издание на Международно туристическо изложение"Културен туризъм". Експото се провежда във Велико Търново и е първиятспециализиран форум в България, който цели популяризиране на културния туризъми акцентира върху значението му за туристическия имидж на нашата страна.В изложението Общинатаучаства заедно с Исторически музей - Поморие.

На щанда си те вече посрещнахапървите посетители, представяйки им града ни чрез низ от интересни места,любопитни исторически факти и културни мероприятия.Заедно с представители от Министерствата на икономиката, туризма,земеделието и храните, екипът наПоморие днес ще се включи и в различни конференции на теми като: Възможноститеза развитие на туризма и опазване на културното наследство със средства отоперативните програми в периода 2014-2020, управление на еврофондове, програма за развитие на селските райони и други.

Участието на Община Поморие втова международно изложение е още един елемент от цялостната концепция заразвитие на туризма. Отношението и използването на културното наследство,архитектурните факти, изкуството и фестивалния живот като цяло определятуникалността на град Поморие и неговия магнетизъм като дестинация.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега