Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пуснаха под домашен арест Петър Низамов

Пуснаха под домашен арест Петър Низамов

Малкотърновски районен съд промени мярката за неотклонение „Задържане под стража“ в „Домашен арест“ на Петър Низамов, в открито публично съдебно заседание, днес. Мярката се състои в забрана обвиняемият да напуска жилището си, без разрешение на съответния орган. Тя има репресивен характер върху свободното придвижване на дееца.

Малкотърновскирайонен съд  промени мярката занеотклонение „Задържане под стража“ в „Домашен арест“ на Петър Низамов, воткрито публично съдебно заседание, днес. Мярката се състои в забранаобвиняемият да напуска жилището си, без разрешение на съответния орган. Тя имарепресивен характер върху свободното придвижване на дееца.    

С постановление от 13.04.2016 г., Петър  Низамов е привлечен под наказателнаотговорност за престъпление по чл. 142а, ал.1 от НК. Днес той лично се яви всъдебната зала в Районен съд – Малко Търново.

Съдът прецени, че „събраните донастоящия момент данни сочат, че ако обвиняемият бъде на свобода, съществувасериозна опасност същият да извърши друго престъпление, предвид обстоятелсвото,че е осъждан три пъти и е с явно утвърдени престъпни наклонности. Поради това,следва да бъдат взети категорични мерки като гаранция, че престъпната дейностна обвиняемия няма да продължи. Съдът намира, че не съществува сериознаопасност обвиняемият Низамов да се укрие. Същият е с постоянна адреснарегистрация, женен е и има малко дете“.

Определението на Малкотърновски районенсъд подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд – Бургас. Делото вслучай на жалба и протест, се насрочва пред въззивния съд на 21.04.2016 г., от14.00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега