Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес стартира делото срещу Перата

Днес стартира делото срещу Перата

На заседанието бяха разпитани петима свидетели и бяха представени показанията на свидетел с тайна самоличност.

Днес Бургаският районен съд даде начало на процеса срещу Петър Низамов - Перата, който е обвинен в лишаване от свобода трима афганистанци. Той е подсъдим и за притежание на наркотици. На заседанието бяха разпитани петима свидетели и бяха представени показанията на свидетел с тайна самоличност.

Двама от разпитаните свидетели са присъствали напретърсването на жилището на подсъдимия Низамов, където беше открита дрога. В заседанието днес бе допуснатдо изслушване и свидетел, като способен, според съда, да разкрие релевантнифакти, в качеството на очевидец. Неговото изслушване бе по искане от подсъдимияНизамов, с който свидетелят е участвал в разходката в гората, наинкриминираната дата.

В съдебното заседание бяха представени и изгледани катовидео-съдържание 4 броя компактдискове, като веществени доказателства поделото.Съдътопредели, че не приключва със съдебните доказателства и намери за основателно вследващото си заседание допускането до разпит на присъствал наинкриминираната дата свидетел. Ще бъде призована за изслушване и лекарка от МБАЛ –Бургас, тъй като приложения по делото талон е нечетлив и не може да се изведенеговото съдържание.

Бургаският районен съд насрочи и повторен разпит насвидетеля с тайна самоличност, с оглед на констатирани от съда противоречия впоказанията.Заследващото заседание трябва да бъде изготвена и лицево-идентификационнаекспертиза, при която след преглед на записа на оптичен диск №2 отвеществените доказателства, да бъде дадено заключение, дали лицето, коетопоставя пластмасовите превръзки на чуждите граждани е идентично с ПетърНизамов.

Делото ще продължи и през януари, като следващото заседание е насрочено за 9-ти следващия месец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега