Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината: През уикенда се задават дъжд и сняг, фирмите са предупредени

Общината: През уикенда се задават дъжд и сняг, фирмите са предупредени

Фирмите, които отговарят за зимната поддръжка на Бургас, са предупредени да бъдат в режим на 24-часови дежурства, за да се избегнат кризисни ситуации, съобщиха от Общината.

След ненавременната реакция в първия уикенд от годината, общинската администрация предупреждава, че през почивните дни ни очакват дъжд и дори сняг. Фирмите, които отговарят за зимната поддръжка на Бургас, са предупредени да бъдат в режим на 24-часови дежурства, за да се избегнат кризисни ситуации, съобщиха от Общината.

Според прогнозата, дъждът ще завали още тази нощ, като ще започне от запад и ще се придвижи до крайните източни райони. Очакваните количества надвишават 20 литра на квадратен метър. В събота вятърът от север ще се усили и с него ще нахлуе студен въздух.

От запад на изток валежите ще преминат в сняг. Отново най-късно това ще се случи по морето. Очакваната снежна покривка е над 20 см. средно за страната, като в съчетание със силния вятър ще се създадат условия за поледици и навявания.

Бургас се подготвя за зимните условия. За почистването на града и кварталите отговаря "Титан Бургас", а за съставните селища - "Бургасинвест", "Чистота" и "Благоустройствени строежи". Въпреки това, от общината съветват да избягваме шофирането през уикенда, а ако се налага, да използваме зимни гуми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега