Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинските съветници решават дали Бургас ще е "Вечен като морето"

Общинските съветници решават дали Бургас ще е "Вечен като морето"

Общинският съвет на Бургас ще решава на следващото редовно заседание дали градът ще има девиз или не. Докладната с предложение за приемане на девиз е входирана от Руслан Карагьозов, председател на Постоянната комисия по култура, туризъм, вероизповедания и читалищна дейност.

Общинският съвет на Бургас ще решава на следващото редовно заседание дали градът ще има девиз или не. Докладната с предложение за приемане на девиз е входирана от Руслан Карагьозов, председател на Постоянната комисия по култура, туризъм, вероизповедания и читалищна дейност.

Припомняме, че миналата година бе създадена Временна комисия за провеждане на проучвания на общественото мнение и предприемане на ред за избор на девиз на общината.

Получените предложения бяха над 300. Комисията организира кампания, по време на която гражданите на Общината можеха да правят своите предпочитания за девиз на Бургас. След това беше проведена анкета. Избраните варианти бяха "Дух, море и вечност" - 24%, "Море, дух и воля" - 14% и "Вечен като морето" - 64%

На тази база комисията гласува, дали девиза на Общината да е „ Вечен като морето“ или да не бъде избран девиз. В крайна сметка петима от членовете й подкрепиха предложението, но четирима бяха против, толкова гласуваха с „въздържал се”. Сегашното предложение е Общинския съвет да вземе решението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега