Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общоградско поклонение пред паметта на три знакови личности на Бургас

Общоградско поклонение пред паметта на три знакови личности на Бургас

Цветя ще бъдат поднесени на гробните места на поетесата Петя Дубарова, големия дарител Александър Георгиев Коджакафалията и композитора Георги Шагунов.

С общоградско възпоменание ще бъде отбелязана Архангелова задушница в Бургас. Поклонението ще започне от 10:00 часа в гробищния парк с изпълнение на траурна музика от Духов оркестър – Бургас на площадчето пред Дома на покойника. 

От 11:00 до 11:30 представители на бургаското православно духовенство ще отслужат заупокойна молитва. И тази година ще бъде спазена традицията да бъдат почетени едни от знаковите личности на Бургас. Цветя ще бъдат поднесени на гробните места на поетесата Петя Дубарова, големия дарител Александър Георгиев Коджакафалията и композитора Георги Шагунов.

За безопасното придвижване на хората и автомобилите в района ще бъде създадена специална организация на движението от страна на ОД на МВР Бургас, дирекция УКОРС към Община Бургас и охранителната фирма, отговаряща за гробищния парк. Органите на реда ще възпрепятстват също и проникването на групи от просещи граждани. Умоляват се посетителите да спазват противоепидемичните мерки за безопасност.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега