Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Временна реорганизация на движението край Гробищата днес

Временна реорганизация на движението край Гробищата днес

Улица „Транспортна” ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанцията на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин "Лидл", като движението ще бъде отклонявано към булевард "Димитър Димов".

Днес е Архангелова задушница. На този ден чрез богослужението в църквата измолваме прошка от Бога за нашите покойници. В тази връзка, властите в града предупреждават за временна реорганизация на движението в района на Гробищата. Тя е в сила от 7:30 часа сутринта, до нормализиране на трафика, информират от ОДМВР - Бургас. 

Автомобилите ще влизат в Гробищен парк през източния вход, до бензиностанция „Петрол” и ще излизат през южния - на улица „Транспортна” - т.нар. главен вход на гробищата.Улица „Транспортна” ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанцията на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин "Лидл", като движението ще бъде отклонявано към булевард "Димитър Димов". Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са разположени в близост до пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци, като при необходимост ще спират движението на автомобили. 





ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега