Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха новите графици за пръскане против комари и кърлежи в община Бургас

Обявиха новите графици за пръскане против комари и кърлежи в община Бургас

Дезинфекционна станция - Бургас си запазва правото да променя графика за двата вида обработка при влошени условия на атмосферно влияние - дъжд, силен вятър и други.

Дезинфекционна станция – Бургас продължава да извършва обработки против комари в паркове, градини, комплекси, квартали и биотопни зони на територията на общината. Биоцидният препарат, който се използва, е ЦИТРОЛ 10/4 УЛВ, ЦИПЕРМЕТРИН 10 %, ПИПЕРОНИЛ БУТОКСИД 4 %, Ротрин 100 ЦИПЕРМЕТРИН 10гр/100 гр. Имагоцидните обработки със студен/топъл аерозол ще се извършват от 00.00 до 04.30 часа.

От утре Дезинфекционна станция – Бургас продължава и с профилактичната дезакаризация на тревни площи. Тя се извърши в паркове, обществени детски площадки, зони за свободно пуснати кучета и други, в интервала от 6:00 до 10:00 часа. Ще бъде използван биоциден препарат "БАНДИТ 10 ЕВ", АДВ: ЦИПЕРМЕТРИН 10 гр./100 гр., с концентрация на работния разтвор 0.2 %, разрешение за пускане на пазара № 0312-4/09.03.2017 г. Третираните площи ще се обозначават със стикери. Препоръката към гражданите е да не влизат в обработените площи и да спазват посочения в стикерите карантинен срок от 24 часа.

Съвет към всички стопани на домашни любимци:

В периода март-октомври редовно – ежемесечно – прилагайте мерки за външно обезпаразитяване на животните, за които полагате грижи.

Дезинфекционна станция - Бургас си запазва правото да променя графика за двата вида обработка при влошени условия на атмосферно влияние - дъжд, силен вятър и други.

Графиците по дни и места ще откриете като прикачени файлове ТУК.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега