Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Окончателно оставиха убиеца на банкерката в ареста

Окончателно оставиха убиеца на банкерката в ареста

Апелативен съд – Бургас потвърди наложената на Любомир Симеонов мярка за неотклонение задържане под стража. Той е обвиняем по досъдебно производство за предумишлено убийство на банков служител, извършено на 23.09.2013 г. в гр. Бургас.

Апелативен съд –Бургас потвърди наложената на Любомир Симеонов мярка за неотклонение задържанепод стража. Той е обвиняем по досъдебно производство за предумишлено убийствона банков служител, извършено на 23.09.2013 г. в гр. Бургас.             

Симеоновобжалва пред Апелативен съд – Бургас акта на Окръжен съд – Бургас, с който на  16.01.2014 г. отказа да уважи молбата му заизменение на мярката за неотклонение задържане в по-лека.            

Адвокатътму заяви, че единственият им мотив да искат това, е необходимостта подзащитниятму да организира своята защита по две граждански и едно изпълнително дело. Товабило трудно осъществимо в затвора. Защитникът смята, че не съществува никакваопасност Симеонов да се укрие или да извърши друго престъпление, ако му бъдеопределена по-лека мярка за неотклонение, тъй като семейството и бизнесът му сатук. Адвокатът намира, че със събраните по делото доказателства са настъпилинови  обстоятелства и  това дава основание за изменение на мярката занеотклонение.

СамиятСимеонов заяви, че няма намерение да се укрива. „За 38 години активен животникога не съм бягал от отговорност”, уточни той.  Според него защитата му по гражданскитеделата,  които води с банката засягатмного хора, които работят за него.           

Представителятна Апелативна прокуратура – Бургас коментира жалбата като неоснователна.Прокурорът посочи, че събраните доказателства са мотивирали Окръжен съд –Бургас да приеме Симеонов като автор на деянието, за което е привлечен даотговаря. Апелативната прокуратура споделя и становището на съда за съществуванетона реална опасност той да се укрие или да извърши друго деяние, ако бъде измененамярка за неотклонение. Прокурорът обърна внимание, че той е обвиняем за тежкопредумишлено престъпление. Предвиденото за него наказание е толкова тежко, чесъществува опасност да се укрие или да извърши друго деяние.  Държавният обвинител обърна внимание насубективното отношение на Симеонов към деянието – хладнокръвно взетото иизпълнено решение.           

Определението,с което Апелативен съд – Бургас, отказа да измени мярката за неотклонение еокончателно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега