Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на Коня?

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на Коня?

Едва десетина дни ни делят от Китайската Нова година и естествено е време за равносметка и бъдещи планове. Според зодиака, 2014 ще бъде годината на Дървения кон. Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му.

Едва десетина дни ни делят от Китайската Нова година иестествено е време за равносметка и бъдещи планове. Според зодиака, 2014 щебъде годината на Дървения кон. Също като в западната астрология, китайскатакултура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияниевърху характера и развитието му. Ако очаквате бебчето ви да се роди в годинатана Коня, ето какво трябва да знаете:

1. Когато обзавеждате стаята, в очакване на бебчо, непретрупвайте детската с украшения, играчки и цветове. Макар повечето психолозида насърчават пъстротата в бебешката спалня, конете са по-склонни къмхармонична среда. Заложете на пастелни тонове и естествени материали.

2. Конят по природа е буен и независим. Затова трябва дасе съобразявате със силния характер на детето и да си създадете усет кога да муотпуснете свобода и кога да затегнете дисциплината. Родените под знака на коняне се плашат лесно, затова отрано трябва да възпитавате у детето респект къмправилата у дома.

3. Природата на конете е енергична и преизпълнена сживот. Съобразете се с това. Когато детето ви поотрасне, то ще има нужда отпомощта ви, за да канализира тази енергия в нещо полезно и креативно.

4. Нуждата им от социални контакти също е решаващ фактор.В процеса на растеж, заедно с малчугана открийте какви са интересите му и гозапишете в кръжок или спорт, който му приляга.

5. Конете са упорити, понякога дори твърдоглави, но имного търпеливи. Затова не се опитвайте да принуждавате детето да се занимава снещо, което не му е приятно. Независимо колко силно вярвате, че от едвапрохождащата ви рожба ще излезе гениален музикант, ако детето не проявяваинтерес към музиката, не го задължавайте да й се отдава. Рискувате търпениетому да се изчерпи и да настъпи война между вас.

При всички положения, астрологическите хороскопи не саточна наука. Когато отглеждаме децата си трябва да се съобразяваме и синдивидуалните им предпочитания, които може не винаги да съвпадат с хороскопа.Хубаво е, обаче, да сме подготвени за това, че рожбата ни вероятно ще проявинякои от особеностите на зодията си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега