Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Олимпийската шампионка Стефани Кирякова стана посланик на СУ "Юрий Гагарин"

Олимпийската шампионка Стефани Кирякова стана посланик на СУ "Юрий Гагарин"

Това стана по време на официалното откриване на Никулденския детски турнир по художествена гимнастика, организиран от клуб "Черноморец" с подкрепата на Община Бургас.

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на България от Токио 2020 година Стефани Кирякова стана посланик на СУ "Юрий Гагарин". Честта и удоволствието да удостои златното ни момиче с почетната длъжност имаше директорът на училището Янчо Стойчев.

Това стана по време на официалното откриване на Никулденския детски турнир по художествена гимнастика, организиран от клуб "Черноморец" с подкрепата на Община Бургас.Над 450 деца от множество клубове от цялата страна се състезаваха и същевременно празнуваха пред пълните трибуни на зала "Младост".

Сред официалните гости, освен Стефани Кирякова, бяха зам.-кметът по "Спорт и туризъм" Манол Тодоров, Веселина Деведжиева - началник отдел "Спорт", председателят на Комисията по "Спорт" към Общинския съвет Красимир Калудов, заместникът му Георги Маринчев и членовете на комисията Иван Станев, Явор Костов и Боян Дяков, директорът на Спортното училище Янчо Стойчев.

Снимка: Община Бургас

"Няма по-големи посланици на една страна по света от нейните големи спортисти. Нашата Стефани освен отлична състезателка, беше и отлична ученичка. Един истински пример за идващите след нея поколения", заяви Янчо Стойчев, който връчи плакет и на откривателката на олимпийската шампионка и председател на СКХГ "Черноморец" Ани Бошева.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега