Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Онлайн записване на час вече и в МЦ Света София

Онлайн записване на час вече и в МЦ Света София

От 07 ноември пациентите на МЦ Света София ще имат възможността да запазят час за преглед онлайн. Ден преди датата за посещение при лекар системата ще изпраща напомнящо съобщение на мобилния телефон.

От  07 ноември пациентите на МЦ Света София ще имат възможността да запазят час за преглед онлайн.  Ден преди датата за посещение при лекар системата ще изпраща напомнящо съобщение на мобилния телефон.

Софтуерът е интегриран с уеб сайтът на МЦ Света София и всеки пациент може да си запази час за преглед при специалист чрез него.  Този метод е въведен първоначално в МБАЛ Дева Мария.

Според проучване на Европейската комисия тя  е единствената болница  в България, в която се предлага тази услуга. Софтуерът с който ще работят двете заведения е специално разработен за нуждите им и ще контролира медицинските и финансовите дейности на лечебните заведения.

С въвеждането на тази услуга се улеснява достъпа на пациенти до графиците и свободните часове на всички лекари 24ч. в денонощието. Също така се изключва  допускане на човешки грешки и се избягва възможността за дублиране на час.  Системата съдържа набор от възможности, улесняващи дейността на лечебните заведения  и следващи най-добрите практики.

Чрез интегрираните функционалности тя предоставя цялостна картина върху дейността им  във всеки един момент – от управлението на финансите, до фактори, както при кой лекар пациентите чакат най-малко. Идеята за продукта е на собственика и основател на болничното заведение Семир Абумелих.            

Припомняме ви, че преди броени дни МЦ Света София бе удостоен с отличието “Златен печат” за европейски мениджмънт и социална отговорност.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега