Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Опасен инцидент: Деца хвърляха камъни по автобус на градския транспорт в Бургас

Опасен инцидент: Деца хвърляха камъни по автобус на градския транспорт в Бургас

Опасното деяние е осъществено срещу автобус Б 11, движещ се от к-с „Изгрев“ в посока к-с „Меден Рудник“.

Три момчета от Бургас / две от които на 13, а третото на 14 години/ са установени от служители на Първо Районно управление – Бургас, като извършители на противообществена проява, свързана с хвърлянето на камъни по автобус от градския транспорт, превозващ пътници по линия Б 11.

Опасният инцидент е осъществен около 17.30 ч. на 13.12.т.г., когато автобусът, движещ се от к-с „Изгрев“ в посока к-с „Меден Рудник“, навлиза в скоростния ръкав, разположен в района на кръстовището на бул. „Демокрация“ и ул. „Иван Богоров“. Челно пред автобуса се изправя малко дете, което с няколко камъка замерило движещото се превозно средство, счупвайки предното ветроупорно стъкло и дясното странично стъкло. Същото било придружавано от още две момченца, които след деянието си, избягали. 

Единствено огромния професионализъм и запазеното самообладание на 53-годишния водач предотвратили допускането на последващ пътен инцидент с препълнения автобус. Пътниците са свалени и претоварени във втори автобус на „Бургасбус“, който ги отвозил по маршрута. До откарването на автобуса, понесъл материални щети от детското нападение, в участъка се получило известно закъснение, потърпевши от което били множество пътници ползващи градския транспорт.   

По данни на ръководството на фирма „Бургас бус“ стойността на нанесената щета е в размер на около 10 000 лв. / само предното ветроупорно стъкло струва 7 300 лв., а 1 300 лв. е себестойността на дясното странично стъкло/. Трудът за отремонтиране на щетата, както и времето за престой на ремонтиращия се автобус, също са в обществен ущърб.

По случая в Първо Районно управление – Бургас е образувана преписка, която предстои да бъде докладвана в Районната прокуратура.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега