Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Опозицията настоя за касиране на вота

Манолова:По-нечестни избори не са провеждани от 22 години
Опозицията настоя за касиране на вота

„Такива избори нечестни, купени и манипулирани не сме виждали и ние ще се противопоставим с всички средства включително и чрез искания за касиране на изборите",категорична е Мая Манолова от БСП.

Опозицията използва първия работен ден в Народното събрание и настоя за касиране на вота, заради хаоса около изборите. „Такива избори нечестни, купени и манипулирани не сме виждали и ние ще се противопоставим с всички средства включително и чрез искания за касиране на изборите",категорична е Мая Манолова от БСП. Според нея такива нечестни избори не са провеждани от 22 години.

От АТАКА пък поискаха ръчно преброяване на всички бюлетини. Според Сидеров дори и за едно нарушение на изборите, трябва да се прегласуват. Той  дори подкани председателството на Народното събрание да стане инициатор за такова преброяване.

„Или сме демократично общество или да започваме гражданска война и партизанска война, да съберем всички бюлетини в една зала, да бъдат преброени бюлетините една по една е така - една, две, три, четири и така до три милиона и половина до колкото са”, добави Волен Сидеров.

Мартин Димитров от своя страна настоя решенията на ЦИК да могат да бъдат обжалвани по съдебен ред. „Тези избори бяха обект на изключителни манипулации и ако решенията на ЦИК не могат да се обжалват, следващата стъпка ще бъде да не се допуснат цели партии да се явят на следващия парламентарен вот”, заяви лидерът на СДС.

Искра Фидосова от ГЕРБ отвърна, че изборите са проведени в среда която показва, че се зачитат изборните права, и че няма манипулация на изборния процес.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега