Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират конкурс за фотография, посветен на спортуващ Бургас

Организират конкурс за фотография, посветен на спортуващ Бургас

Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел и Клуб “България за младите” към Гражданско сдружение ГЕРБ отправят поредното предизвикателство към любителите на фотографията. На 1 август стартира второто издание на инициативата „Моят Бургас е моята Европа”, чието начало беше поставено миналата година.

Ръководителят на българската делегация вГрупата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел и Клуб “България замладите” към Гражданско сдружение ГЕРБ отправят поредното предизвикателство къмлюбителите на фотографията. На 1 август стартира второто издание на инициативата„Моят Бургас е моята Европа”, чието начало беше поставено миналата година.

Тазигодина конкурсът е на тема „Бургас - европейски град на спорта за 2015 г.” ицели да провокира бургазлии да покажат с една снимка как виждат спортуващияБургас и неговите жители.  Голямата награда е повече от атрактивна– класираните на първите три места фотографии ще донесат на своите авторипосещение на Европейския парламент, осигурено от Мария Габриел. Журито в съставЕлена Фотева (фотограф), Мария Габриел и Красимир Кралев (председател на клуб„България за младите”) ще избере най-впечатляващите снимки, които да отличи снаграда.  

Желаещите да участват в творческатанадпревара следва да са пълнолетни граждани, учащи или живеещи в град Бургас.Препоръчително е снимките да са с размер 2000 Х 1500 pixels, катовсеки може да участва с една снимка. Фотографията задължително трябва да бъдепридружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. С участието си вконкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върхуснимковия материал за цели по усмотрение на клуб „България за младите”.  

„Летните месеци са повече от подходящиза интересни снимки, посветени на спорта. Бургас по традиция е домакин намножество състезания, голяма част от тях са свързани с водни спортове. Очаквамеот бургазлии атрактивни фотографии”, споделят организаторите на конкурса.  Крайният срок за участие в конкурса е 31август. Фотографиите следва да се изпращат на електронен адрес bulgariazamladite@gmail.com    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега