Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Остров "Света Анастасия" отваря врати за Великден

Остров "Света Анастасия" отваря врати за Великден

Великден на остров, при това български, без големи разходи и без да е нужно предварително планиране? Защо не! Очертава се надеждите за слънчев и топъл празник да се сбъднат, което ще позволи на остров "Света Анастасия" да приеме първите си посетители за 2015-а навръх празника.

Великден на остров, при това български, без големиразходи и без да е нужно предварително планиране? Защо не! Очертава се надеждите за слънчев и топъл празник да се сбъднат, което ще позволи на остров "Света Анастасия" да приеме първите си посетители за 2015-а навръх празника.

В двата празнични дни – неделя ипонеделник (12 и 13 април) корабът Анастасия ще прави по четири курса на ден приследното разписание:

Тръгване (отМорска гара - Бургас) 11.00, 12.00,13.00, 14.00 часа

Връщане (отОстрова)13.30, 14.30, 15.30, 16.30 часа

Време запрестой на Острова: 2 часа

В двата почивни дни всички обекти на Острова ще бъдатотворени. Всеки, който желае, ще може да запали свещ в църквата и да отправимолитвите си за здраве и благополучие. Ресторантът ще зарадва посетителите съсспециално празнично меню, включващо великденски рибен курбан, яйца и козунаци,както и познатата островитянска морска кухня. Лекарната ще предлагатрадиционния си чай с букет от странджански билки и великденски курабии.

Тръгването ще е от Морска гара, до която може дастигнете пеша или с кола по пътя откъм старата Фрегата в Морската градина.Билети ще се продават на място, в самия кораб, който ще качва по 25 човека накурс, съгласно изискванията на Морска администрация за пътуване в зимниусловия.

Цените за пътуване са: 9 лв. (стандартенбилет), 6 лв. (за учащи и пенсионери),безплатно (за деца до 7 години и хора сувреждания). Предварителнирезервации няма да се поемат, затова ако решите да пътувате, е добре да бъдетена място поне 15-20 мин. по-рано.

Към момента прогнозата за времето за 12 и 13 април еза спокойно море и високи дневни температури. Все пак, в случай че настъпивлошаване на времето, е възможно курсове да бъдат отменяни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега