Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От 1 юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия

От 1 юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия

"Трябва да се научим да живеем с вируса. Предупрежденията, които валят към нас, са от достатъчно сериозни институции", каза още той. От 1 юни ще бъдат изцяло отворени ресторантите в България и тези, които са на закрито.

С двустранни декларации ще се влиза в Сърбия и Гърция, това обяви премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг. Споразумение още не е постигнато за падане на 14-дневната карантина за български граждани в Румъния. Той показа декларацията, на която са се спрели лидерите.

"Тя е максимално семпла. Попълват се трите имена, нямам симптоми, не съм под карантина, запознат съм с обстановката, пътувам на собствен риск и телефон за контакт", обясни премиерът.

"Договорихме се с Гърция от първи юни пускаме свободно без крантиниране бизнес, семейни връзки, хуманитарни, и транспортни. Със сърбите – същото от първи юни. Румънското правителство е в оставка, силно се надяваме да вземат решение, което да е в унисон с решението, което взехме с Гърция и Сърбия, така че да махнем 14-дневната карантина и там.", добави премиерът.

По думите му активно се водят разговори с Австрия и с Германия. "Трябва да се научим да живеем с вируса. Предупрежденията, които валят към нас, са от достатъчно сериозни институции", каза още той. От 1 юни ще бъдат изцяло отворени ресторантите в България и тези, които са на закрито.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега