Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От БСП внесоха предложение за преизчисление на пенсиите

От БСП внесоха предложение за преизчисление на пенсиите

Още в първия официален работен ден на Народното събрание, от групата на "БСП за България" внесоха предложение за промени в Кодекса за социално осигуряване.

Още в първия официален работен ден на Народното събрание, от групата на "БСП за България" внесоха предложение за промени в Кодекса за социално осигуряване за преизчисление на всички пенсии от1.11.2017г. на база на средния осигурителен доход за 2013 г.

"Това есправедливост, която ние отстоявахме по време на предизборната кампания, и сегаизпълняваме”. Това заяви зам.-председателят на групата ДрагомирСтойнев. По думите му, ако се приеме това предложение, то щедоведе до намаляване на различията между т. нар. стари пенсии и новоотпуснатитепенсии. Той обясни, че за един и същ осигурителен стаж разликата в пенсиите еогромна. Последното такова преизчисляване е правено през 2008 г.

Междувременно, Жельо Бойчев пък заяви, че БСП ще настоява за замразяване на заплатите на народните представители към база месец декември 2016 г. По този начин депутатите щели да изразят съпричастност към "огромното мнозинство български граждани, които живеят под или около прага на бедността в страната".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега