Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От идната седмица светофар ще регулира кръстовището „Богориди“ – „Демокрация“

От идната седмица светофар ще регулира кръстовището „Богориди“ – „Демокрация“

В момента светофарът е в режим мигаща жълта светлина, за да привлече вниманието най-вече на шофьорите, които да свикват с нововъведението.

Oт идната седмица светофар ще регулира преминаването през кръстовището  "Богориди" - "Демокрация", до Гъбката, на входа към Морската градина. Това важи и за автомобили, и за пешеходци, съобщават от Община Бургас. 

В момента светофарът е в режим мигаща жълта светлина, за да привлече вниманието най-вече на шофьорите, които да свикват с нововъведението. От другата седмица той ще свети вече с трите цвята - червено, жълто и зелено.Тази година Община Бургас ремонтира бул. "Булаир" и бул. "Демокрация", по които ще мине нов маршрут на бърза автобусна линия (след завършването на "Демокрация"). 

Част от този проект е и светофарът до Гъбката. От една страна той ще дава по-голяма сигурност на пешеходците, за да не разчитат както сега на благоволението на шофьорите, някои от които карат разсеяно дори в тази многолюдна част на града. Но светофарът ще има и важната задача да дава предимство на автобусите от градския транспорт, за да стигат по-бързо и безконфликтно до крайната си точка.Новата регулираща система няма да работи в тежък режим и на това място няма да се чака много. 

Светофарът ще има две фази - едната с приоритет за пешеходци, другата за автомобили.Спазвайте правилата за движение, пресичайте и шофирайте внимателно!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега