Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От колко играчки имат нужда децата?

От колко играчки имат нужда децата?

Не купувайте нови игри, ако малчуганът няма наистина нужда от тях. По-добре е да инвестирате в нещо, което ще ви бъде полезно и ще развие неговото въображение. Предлагаме ви няколко съвета как да процедирате!

Рядко родител се замисля колко играчки трябва да има детето. Причините са различни – от липсата на допълнителни средства, или друг съображения на майката, до неконтролируемото желание на родителя да носи изненада всеки път, когато се прибере вкъщи. Но има ли норма, която би помогнала на родителите да определят колко са необходими за правилното му развитие? 

Специалисти от онлайн магазина Ozone.bg ще разкрият пред вас кои са най-подходящите детски играчки и колко трябва да бъдат те.

детски играчки онлайн

Как да контролирате броя на играчките?

Не купувайте нови игри, ако малчуганът няма наистина нужда от тях. По-добре е да инвестирате в нещо, което ще ви бъде полезно и ще развие неговото въображение. Ето няколко съвета как да процедирате:

* разделете ги на комплекти – за ходене, за къпане, градински, за дома. Така детето на различните места ще играе с различни и няма да има време да му омръзнат;

* уверете се, че са подходящи за неговата възраст. Те трябва да предизвикват интерес у детето и в същото време, не трябва да изпреварват неговите нужди;

* помолете приятелите и семейството си да спрат да подаряват различни играчки. Подскажете им да донесат плодове, флумастери, моливи, книги и книжки за оцветяване като подарък;

* винаги помислете добре, когато избирате нов комплект. Мъникът наистина трябва да има нужда от него. Ето защо, не трябва да ги купувате по навик или за да предотвратите сълзи и скандал на обществено място;

купуването им като извинение за отсъствието ви, както и като доказателство за родителска любов, не е добра идея. Научете се да изразявате любов и грижа по други начини – да играете заедно, да отидете на кино, да четете книги заедно.Не забравяйте, че липсата на играчки стимулира въображението. Освен това, децата, които нямат огромни количества, са склонни да бъдат по-пестеливи и ценят това, което имат.

От какво се нуждае всяко дете?

Има играчки за деца, които са неизменна част от тяхното детство. За момичетата това са детските гримове и кухня, които ще ги накарат да се чувстват като порастнала дама. От друга страна, при момчетата са задължителни колите и конструкторите Lego. За бебета са изключително подходящи дървените модели и различните предложения на Фишър Прайс. 

Предлагат се и разнообразни образователни игри за всяка възраст, които ще помогнат за развиване на въображението и креативността. Можете да се възползвате от комплектите, подходящи за двор – по този начин мъникът ще се забавлява на чист въздух, заедно със своите приятели.

* Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега