Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отчитаме си сами електромерите към 1-ви октомври

Отчитаме си сами електромерите към 1-ви октомври

Предвид очакваното увеличение в цените за електроенергията от 1-ви октомври, от EVN напомнят, че абонатите могат да засекат електромера си и да предоставят стойностите на компанията. В противен случай, тарифирането ще се осъществи с изчисление на средната дневна консумация на потребителите, съобщават от електроразпределителното дружество.

Предвид очакваното увеличение в цените за електроенергията от 1-ви октомври, от EVN напомнят, че абонатите могат да засекат електромера си и да предоставят стойностите на компанията. В противен случай, тарифирането ще се осъществи с изчисление на средната дневна консумация на потребителите, съобщават от електроразпределителното дружество.

Всеки битов и малък стопански клиент на дружеството има възможност, както при всяка промяна на цени досега, да отчете своя електромер към 1 октомври 2014 г. и да предостави данните в удобен за него EVN Офис. Самоотчитането няма задължителен характер, извършва се по желание и е само допълнителна възможност за клиентите. То не отменя осъществяването на регулярен месечен отчет от страна на дружеството.

Клиентите, които желаят да се възползват от тази възможност следва да попълнят показанията на електромерите си към 1 октомври 2014 г. в декларация, която се подава в удобен за клиента EVN Офис (декларацията се предоставя и попълва на място). При попълването ú е необходимо да бъдат посочени ИТН (измервателна точка номер) и клиентски номер. Тези номера фигурират във всяка една фактура за консумирана електроенергия. За по-голямо удобство клиентите следва да записват и телефон за обратна връзка с цел установяване на контакт с клиента в случай на грешно подадени данни.

При предоставяне на данните от самоотчета дружеството ще вземе предвид показанията и ще фактурира консумираната електроенергия до 30 септември 2014 г. включително по старите цени, а от 1 октомври 2014 г. – по новите тарифи, в случай че бъдат определени от ДКЕВР.

Предоставянето на декларациите в EVN Офисите е безплатно и ще се извършва в периода от 1 октомври (сряда) до 3 октомври 2014 г. (петък) включително. Работното време е от 08:00 ч. до 17:00 ч. Посещението в EVN Офис е необходимо с цел гарантиране достоверността на показанията както за дружеството, така и за клиентите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега