Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха новата еко алея в "Лазур"

Откриха новата еко алея в "Лазур"

Нова еко алея в ж.к. "Лазур" бе официално открита днес. Тя е минава покрай ул. "24-ти Черноморски пехотен полк" и влиза в Парк "Езеро". Иновативната настилка, с която е изградена пътеката, покрива площ от 624 кв. м., а началото й е при жп-прелеза на стадион "Лазур". Именно там днес се състоя и официалното откриване на новото съоръжение.

Нова еко алея в ж.к. "Лазур" бе официално открита днес. Тя е минава покрай ул. "24-ти Черноморски пехотен полк" и влиза в Парк "Езеро". Иновативната настилка, с която е изградена пътеката, покрива площ от 624 кв. м., а началото й е при жп-прелеза на стадион "Лазур". Именно там днес се състоя и официалното откриване на новото съоръжение.

На събитието присъстваха зам.-кметът по "Устройство на територията и строителството" Костадин Марков, председателят на Общински съвет Бургас - Костантин Луков, Чанка Коралска - директор на Дирекция "Строителство", представители на бизнеса и граждани.

"Община Бургас има дългосрочна и ясна визия за своето развитие, което прави града изключително привлекателен и подходящ за инвестиции във всички сфери", сподели още Серж Шмид от "Девня Цимент" - фирмата, дарила иновативния материал за изграждането на алеята. Той сподели още, че за него е удоволствие новосъздадената алея да се намира именно в Бургас, който според думите му е най-успешният и същевременно красив град в България.

След официалното откриване последва серия от демонстрации на иновативния строителен материал i.idro DRAIN, които показаха изключителния дренажен капацитет на настилката. Импровизиран дъжд показа невъзможността за образуване на локви и неравности, а велосипедисти имаха възможност да се уверят в комфорта и качеството на новата алея.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега