Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха "Флора Бургас" 2016 /Снимки/

Откриха "Флора Бургас" 2016 /Снимки/

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът Димитър Николов откриха 32-то издание на традиционната за Бургас изложба на цветя "Флора".

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът Димитър Николов откриха 32-то издание на традиционната за Бургас изложба на цветя "Флора".

"Цветното изложение се превърна в един от символите на града както "Бургас и морето". Искам да изкажа своята благодарност към тези наши съграждани и служители на Община Бургас, които през 80-те години са стартирали това прекрасно изложение. Ние с голямо удоволствие и старание продължаваме тази добра традиция, заяви в приветственото си слово кметът Николов.

Тази година жителите и гостите на града могат да се любуват и да се снимат с аранжираната продукция на над 60 фирми. Цветното изложение ще премине под мотото "Живей цветно в зелен град" и продължава до 7 май.

В залите на Експо центъра са композирани завладяващи цветни арт инсталации, а във вътрешния двор и прилежащите алеи се разгърват търговски щандове на всички участващи фирми и производители. Цветното изложение е допълнено от изложения на паркова и градинска мебел, био и пчелни продукти от цялата страна, посадъчни материали и торове.

На официалното откриване присъстваха още зам.-министърът на околната среда и водите Зорница Русинова, зам.-кметовете Йорданка Ананиева, Руска Бояджиева, Красимир Стойчев и Чанка Коралска, председателят на ОбС Костантин Луков, депутати и общински съветници. 

Още снимки от откриването на цветното изложение може да откриете на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега