Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отлично представяне за бургаското плуване на Държавното първенство в "Парк Арена ОЗК"

Отлично представяне за бургаското плуване на Държавното първенство в "Парк Арена ОЗК"

На фона на голямата конкуренция на над 700 плувци от 61 клуба, солидно беше представянето и на бургаските отбори. Те завоюваха 22 медала и 2 купи в отборното класиране.

Спортен комплекс "Парк Арена ОЗК" за пореден път беше любезен домакин на шампионат по плуване от висок ранг. Държавното лично отборно първенство за мъже, жени, юноши и девойки старша и младша възраст премина при отлична организация, високи резултати и множество национални рекорди - общо 29.

На фона на голямата конкуренция на над 700 плувци от 61 клуба, солидно беше представянето и на бургаските отбори. Те завоюваха 22 медала и 2 купи в отборното класиране.

Равносметката на "Бриз" е впечатляваща. Клубът е втори в комплексното класиране за юноши и девойки старша възраст и на трето място при девойките в същата възрастова група, с което заслужи двете купи за Бургас.


Снимка: Община Бургас

Отличничка за "Бриз" в индивидуалното класиране е Ева Христова. Тя е с 2 сребърни и един бронзов медал при девойките старша, бронз за жени, както и същото отличие в щафетата 4 Х 50 метра кроул за девойки, заедно със съотборничките си Дона Ведричкова, Емилия Дереговая и Дариана Монева.

Бронзов медалист за юноши старша възраст е и Георги Скумов.

ПК "Акулите" спечели 1 златен, 4 сребърни и 4 бронзови отличия. За клуба изпъкна юношата младша възраст Константин Колев, който завоюва злато, два пъти сребро и два пъти бронз. В същата възраст Жанет Янева е носител на два сребърни медала, а Ана Делинешева също на сребърен.

Георги Добрев е трети при старшата възраст.


Снимка: Община Бургас

ПК "Започни да плуваш" и Бургас могат да се гордеят с Божидара Рашева. 16-годишното талантливо момиче финишира първа и грабна златото на 50 метра кроул за девойки старша възраст и даде огромни надежди за още отлични постижения в кариерата си в бъдеще.

С 3 сребърни медала за "Метропол" е Драгомира Драганова. Две от отличията са за девойки старша възраст, а едното при жените.

През идния уикенд отново на "Парк Арена ОЗК" ще се проведе и шампионатът за деца, родени 2011 - 2012 година.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега