Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отложиха премиерата на "Междузвездни войни: Епизод VІІІ" за декември 2017-а

Отложиха премиерата на "Междузвездни войни: Епизод VІІІ" за декември 2017-а

Новата глава от сагата "Междузвездни войни" - Епизод VІІІ ще влезе в кината едва през декември 2017-а, съобщиха от "Disney" и нажежиха страстните сред почитателите на вълнуващата поредица. Първоначално премиерата бе насрочена за 26-и май догодина, но феновете ще трябва да изчакат със 7 месеца повече, за да видят продължението на сагата и съдбата на Рен, Фин и Кайло Рен.

Новата глава от сагата "Междузвездни войни" - Епизод VІІІ ще влезе в кината едва през декември 2017-а, съобщиха от "Disney" и нажежиха страстните сред почитателите на вълнуващата поредица. Първоначално премиерата бе насрочена за 26-и май догодина, но феновете ще трябва да изчакат със 7 месеца повече, за да видят продължението на сагата и съдбата на Рен, Фин и Кайло Рен.

Страстните почитатели на поредицата вероятно си спомнят, че същото се случи и с превърналия се в хит Епизод VІІ - "Силата се пробужда". Той трябваше да излезе през лятото на 2015-а, но премиерата също бе отложена за декември. Това навежда на мисълта, че предколедния сезон може да се превърне в сезон на "Междузвездните войни".

През февруари се очаква продукцията на следващия епизод да стартира в Лондон по сценарий и режисура на Раян Джонсън. Фантастичният продуцент Джей Джей Ейбрамс отново ще застане на чело на екипа.

Междувременно, екипът на Епизод VІІ - "Силата се пробужда" и почитателите на поредицата със затаен дъх очакват нощта на Оскарите в края на февруари. Освен че се нареди сред най-печелившите филми на всички времена, лентата получи и пет номинации за престижната награда, сред които за звукови и визуални ефекти.

Седмата част от сагата "Междузвездни войни" разби поредица от рекорди и спечели 1,886 млрд долара печалба, с което се нареди на трето място в историята на киното.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега