Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оттеглянето на Пеевски няма да спре протестите

Оттеглянето на Пеевски няма да спре протестите

Опитът за потушаване на напрежението, с изразената готовност на Пеевски да се оттегли от ДАНС, няма да спре протестиращите, които още днес ще излязат на нов протест. Той се организира в социалната мрежа Фейсбук и е под наслов "Не искам Пеевски за шеф на ДАНС". Към момента има над 62 000 души, които са потвърдили присъствието си.

Опитът за потушаване на напрежението, с  изразената готовност на Пеевски да се оттегли от ДАНС, няма да спре протестиращите, които още днес ще излязат на нов протест.  Той се организира в социалната мрежа Фейсбук и е под наслов "Не искам Пеевски за шеф на ДАНС". Към момента има над 62 000 души, които са потвърдили присъствието си.

Протестът ще се проведе в над 20 града на страната. В София протестиращите ще излязат в 18:30 пред Министерски съвет, а в Бургас пред сградата на общината. В останалите градове  протестът ще се състои в същия час (с изключение на Благоевград - 17:00 часа) пред общините или на главните площади.

Трябва да отбележим, че в 18.30 /местно време/ ще има протест и в Брюксел, пред Европарламента. Българи, живеeщи във Виена и Берлин, също излизат на протести. Нашенците в австрийската столица ще излязат на протест в неделя от 16:00 ч., местно време. Протестът ще се проведе пред сградата на Българското посолство. Българите в Берлин ще се съберат също в неделя от 16:00 ч., местно време, до сградата на Българския културен институт (Leipziger Str 114).  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега