Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пак провал в избора на омбудсман на Бургас

Пак провал в избора на омбудсман на Бургас

Бургаските общински съветници за втори път не избраха омбудсман на Бругас. Трима бяха допуснатите кандидати, които се явиха днес пред общинските съветници- Живко Панайотов, Георги Йорданов и Латинка Шкетиева.

Бургаските общински съветници за втори път не избраха омбудсман на Бругас. Трима бяха допуснатите кандидати, които се явиха днес пред общинските съветници- Живко Панайотов, Георги Йорданов и Латинка Шкетиева. Общински съветници от групата на „Независимите” за пореден път изразиха становището си, че няма необходимост от обществен посредник и това е безчислено харчене на пари, тъй като бюджетът на тази институция е на стойност 50 000 лева годишно.

Гласуването беше тайно. След преброяване на вота на съветниците се оказа , че са гласували общо 36 съветникаот общо 51. Най-много гласове получи Живко Панайотов -24. За Георги Йорданов  гласуваха 4- ма съветника, а Латинка Шкетиева получи един глас. Процедурата по избор предвижда за обществен посредник да са гласували 2/3 от общинските съветници в случая- 34 души. До избора на нов обществен посредник тази длъжност ще се изпълнява от настоящия- Таньо Атанасов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега