Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Панайотов: Има ли възможност за финансов стимул за общинските служители на първа линия?

Панайотов: Има ли възможност за финансов стимул за общинските служители на първа линия?

Според него, местната власт трябва да им отпусне по една минимална работна заплата допълнително към декемврийските възнаграждения.

“Има ли възможност Община Бургас финансово да стимулира персонала си от „първа линия“ с една минимална работна заплата?” – такова питане отправя общинският съветник от БСП Христо Панайотов.

От началото на 2020 година Община Бургас, освен предвидените мерки в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., въведе и редица допълнителни мерки на своя територия, с цел защита на гражданите и бизнеса и справяне с икономическите последици, вследствие усложнената епидемиологична обстановка. Според общинският съветник, извън списъка на тези мерки са останали всички общински служители, работещи на „първа линия“ и имащи директен контакт с възможни вирусоносители. Според него, местната власт трябва да им отпусне по една минимална работна заплата допълнително към декемврийските възнаграждения.

“Епидемията, предизвикана от COVID-19, се връща с пълна сила в така наречената „втора вълна“ и това ще доведе до повишаване на риска пред тях. Ето защо смятам, че е необходима допълнителна финансова подкрепа за тяхната работа”, посочва Панайотов. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега