Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пет автомобила са иззети от пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

Пет автомобила са иззети от пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

Още пет автомобила са иззети от пияни и дрогирани шофьори в Бургаско, съобщиха от полицията в днешната хроника. Случаите са установени в Бургас, Приморско и Слънчев бряг.

Още пет автомобила са иззети от пияни и дрогирани шофьори в Бургаско, съобщиха от полицията в днешната хроника. Случаите са установени в Бургас, Приморско и Слънчев бряг. Ето и подробностите:

На 12.08.т.г. около 15.50 ч. в района на КПП – «Нафта Трейдинг» служители от Първо Районно управление - Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ 320»,  управляван от 29-годишен софиянец, който е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества / втората проба била положителна за употреба на амфетамин и метамфетамин/. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила му е иззет. Работата по случая продължава.

На 13.08.т.г. около 02.55 ч. в района на бургаската улица «Чаталджа» служители от «Специализираните полицейски сили» спрели за проверка лек автомобил «Санг Йонг Тиволи», управляван от 23-годишен бургазлия, който е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества /втората проба била положителна за употреба на канабис/. Водачът дава кръв за химичен анализ, но отказва да даде урина. Задържан е със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът му е иззет. Работата по случая продължава.

На 14.08.т.г. около 08.05 ч. на ул. «Св.Св. Кирил и Методий» в Приморско служители от Районно управление - Приморско спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Бора», управляван от 18 годишен младеж от с. Равна гора, като водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества / и двете проби били положителни – алкохола бил с концентрация - 1,38 промила, а наркотиците били положителни за употреба на бензодиазепини/. Младежът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

На 14.08.т.г. около 17.10 ч. в района до комплекс «Персани» в Слънчев бряг служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Фиат», без регистрационни номера, движещ се към Свети Влас, управляван от 39-годишен мъж от Криводол, обл. Враца, който е тестван за употреба на алкохол / 1.90 промила/. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

На 14.08.т.г. около 20.10 ч. в района на КПП - «Дигата» служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Тойота Ярис», управляван от 40-годишна бургазлийка, която е тествана за употреба на алкохол и наркотични вещества / втората проба е била положителна за употреба на амфетамин и метамфетамин/. Жената отказала да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържана е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега